Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Ur! Mopsz kutyámnak hullik a szöre,milyen gyógymodót javasol.Köszönöm!

2012.06.13

Állatorvos
Lakásban tartott kutyák esetében sajnos számolni kell azzal, hogy kisebb nagyobb mértékben mindig hullik a szőrük. Ha nem alakulnak ki szőrhiányos területek, a szőr jó minőségű, csillogó, a bőr nem kipirult, nem korpás, nem viszket, akkor valószínűleg nincsen betegség a szőrhullás hátterében. Ilyen esetben nincsen rá "gyógymód". Amit tehet, hogy heti több alkalommal kikeféli a kutyából az elhalt szőrszálakat és kúraszerűen alkalmazhat bőrtápláló készítményeket (pl.: Dermoscent spot on, Dermanorm olaj, Lazacolaj stb.), amelyek enyhíthetik a szőrhullást. Amennyiben a szőrhulláson kívül egyéb tünetek is vannak, akkor keressen fel egy állatorvost, aki a diagnózisnak megfelelően oki terápiát tud alkalmazni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem