Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr! Nagyon furcsa szokása van a kutyámnak aki egy 9hónapos spániel.Két hónapja került hozzám nem tudom hogyan nevelték mit engedtek meg neki ,de én nem engedem fel az ágyamra ezért ha teheti felmegy és szétrágja az ágyneműt.Hogyan tudnám leszoktatni?

2012.10.04

Állatorvos
Ügyeljen arra, hogy a kutya ne kerüljön az ágy közelébe amikor Ön nincsen ott. Ha nem látja azt, amint felmegy az ágyra utólag már nem tudja megbüntetni. Ha nincsen otthon, mindig tegye el az ágyneműt. Próbálja meg kiprovokálni a cselekvést. Figyelje a kutyát és ha felmegy az ágyra akkor fogja meg a nyak bőrénél fogva, emelje le az ágyól és határozottan tiltsa a viselkedést. Ezután ha a kutya közeledik Önhöz legyen egy ideig távolságtartó vele. Ha többször sikerül rajtakapni a rosszaságon, akkor előbb-utóbb megérti, hogy a dolog tiltott.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem