Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr! Néhány héten belül fogok egy dzsungáriai törpehörcsögöt elhozni egy tenyésztőtől. Az iránt szeretnék érdeklődni, hogy a megvásárolt felszereléseket, mint pl.: a faodút, faházacskát, futógömböt, és magát a terráriumot hogyan tudom lefertőtleníteni, mielőtt a hörcsög megérkezne? Úgy hallottam, hogy a fertőzések elkerülése végett meg kell őket tisztítani az első használatba vétel előtt. Viszont ötletem sincs, hogy ezt pl. egy faodúval hogyan tudnám megoldani. Válaszát előre is köszönöm!

2011.05.18

Állatorvos
Háztartásban használatos fertőtlenítőszereket használhat az állat lakóhelyének tisztítására. Fontos, hogy alaposan öblítse le a tárgyakat a fertőtlenítés után. Külön fára való fertőtlenítőt nem tudok ajánlani, letörölheti az odút is a többi berendezés esetében használt szerrel (öblítés itt is különösen fontos), majd alaposan hagyja kiszáradni. A gondos fertőtlenítésre különösen akkor van szükség, ha más állat már használta a berendezéseket.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem