Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr! Nemrég vásároltam egy kosorrú lógófülű-toy keverék nyuszit, 5heteset. Az lenne a kérdésem, hogy mi házban tartjuk, de néha kicsit játszunk vele kint is (de csak napi fél órát, főleg bent van a házban). Ajánlatos-e ilyenkor is beoltatni a nyuszit? Illetve etethetjük már szénával illetve zölddel? Úgy hallottam, hogy vigyázni kell a szúnyogokkal illetve más rovarokkal… ezt elkerülendő elég letakarni a ketrecét szúnyoghálóval? Válaszát előre is köszönöm.

2011.04.28

Állatorvos
Amennyiben a nyuszi szabadban is tartózkodik mindenképpen be kell oltani. Ráadásul a szúnyogok be is repülhetnek a lakásba. A szúnyogháló hasznos megoldás, de teljes védelmet azért nem adhat. A nyuszi fő tápláléka már ilyen korban is a jó minőségű széna, aminek az ivóvízzel együtt mindig a nyuszi előtt kell lennie. A széna mellé adható kisebb mennyiségben pl. alma, répa, illetve fonnyasztott fűféle (gyermekláncfű, tyúkhúr). Kisebb mennyiségben ehet a nyuszi szemes takarmányt is (búza, zab, rozs).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem