Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/ Nő! A degummal kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Egyik nap amikor a ketrecet áthelyeztem az egyik degum visítását hallottam. Mikor megnéztem láttam, hogy a bal mellső lábát kicsit felemeli,de ezen kívül ugyanúgy normálisan eszik és mászkál. Nem tudom, hogy a ketrec csíphette be a lábát vagy csak megüthette. Lehetnek ebből problémák? Vigyem állatorvoshoz?

2012.08.05

Állatorvos
Sajnos így utólag nem lehet megmondani, hogy mi okozhatta az állat visítását. Ha azóta tünetmentes, nem sántít, eszik-iszik, akkor nem kell orvoshoz vinnie. Természetesen, ha újra rendellenességet észlel, az állat fájdalmat jelez, akkor vigye állatorvoshoz.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem