Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr / Nő ! Azt szeretném megkérdezni, hogy a 6 éves házi cicám időnként tüsszög és hogy mitől van ez ? Az éves lakásban tartott oltását megkapta. Másik kérdésem az, hogy törpe uszkárnak milyen kiegészítő rágcsát adjunk ?

2012.11.07

Állatorvos
Ha csak ritkán tüsszög, akkor valószínűleg valami irritálja (furcsa erős szag: fertőtlenítőszer, parfüm, por stb.). Ha a cica gyakrabban tüsszög (naponta több alkalommal) és a tüsszögést orrfolyás is kíséri, akkor lehet felső légúti probléma vagy esetleg allergia.
Törpe uszkárnak nagyon hasznosak a rágószalagok (pl.: Dentizahn), mert hajlamosak a fogkövesedésre. Ha nasira vagy jutalomfalatra gondol, akkor arra tökéletesen megfelel egy kis darabka sajt vagy hús. Ha előre gyártott jutalomfalatot szeretne adni az állatnak, akkor keresse a prémium tápokat gyártó cégek termékeit.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem