Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/ Nő!

Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy a kutyánk már két különböző féreghajtó gyógyszert kapott, de kb. 5 óra elteltével hányt. Kérdésem ennyi idő alatt az fel tudott szívódni? Gondolom valamelyik összetevőjét a gyógyszernek nem bírja. Mit tehetek?

2012.12.23

Állatorvos
A gyomorürülés kb. 4-6 óra, ezért ennyi idő alatt a gyógyszer egy része felszívódott. Ennek ellenére találni kellene egy olyan típusú féreghajtót, ami nem okoz problémát. Biztosan van ilyen, mivel elég sokféle készítmény létezik mind tabletta, mind pedig paszta formában. Érzékeny kutyának célszerű a féreghajtót otthon, étkezés után-közben beadni. Sokszor előfordul, hogy abban az esetben ha állatorvos adja be a tablettát, a kutya az izgalom miatt még a hazafelé vezető úton kihányja azt.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem