Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/ Nő!
Kutyám 2 napja fialt, a kérdésem pedig az lenne, hogy a kan kutyámat mikor engedhetem a kicsik közelébe?
Továbbá, milyen féregtelenítő gyógyszert ajánl a kiskutyák féregtelenítésére? Úgy tudom, hogy 2-4-6-8-12 hetes korukban kell őket féregteleníteni az anyjukkal együtt.
Mikor kell nekik az első oltást beadatni?

2011.07.02

Állatorvos
Féreghajtásra a kicsiknek a Drontal puppy pasztát ajánlom elsősorban. A féreghajtást 2,4,6,8,10 és 12 hetes korban kell elvégezni. Ha az anya rendszeresen oltott, akkor elég az első oltást 8 hetes korban adni. Az, hogy a kan kutya mikor engedhető a kicsik közelébe jelentősen függ a kan és a szuka kapcsolatától és a kan kutya viselkedésétől. Amíg a kölykök magatehetetlenek én nem javaslom, hogy felügyelet nélkül összeengedje őket. Az első néhány hétben a szukának nagyon nyugodt környezetre van szüksége.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem