Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! Postagalambjaim vannak és az elmúlt napokban a begyüknél “lerágott” tollvégek láthatóak. Úgy tudom, ezt a begyatka okozza. Invermectin és más szórófejes kezelés nem hatott. A dúc tiszta, de úgy tudom, a kis apró résekbe helyezkednek el ezek az élősködők és éjszaka támadnak. Tudna tanácsolni valamilyen hatásos módszert a kiírtásukra? Lassan párosítani kellene őket, de így nem akarom összerakni a párokat. Hálás lennék, ha tudna valami egyéb jól bevált módszert és megosztaná velem. Előre is köszönöm!!!

2011.03.03

Állatorvos
Ez az atka nem él túl a környezetben, viszont a bőrben maradt tolltokokban igen. A tolltokokat csipesszel ki kell húzogatni. A betegség általában egy kezelésre gyógyul. A kezelés legegyszerűbb módja, ha fültisztító pálcikára juttatunk 1-2 csepp Ivermectint és az adott területet bedörzsöljük!
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem