Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném a tanácsát kérni,van egy 10és féléves Welsh terrier kutyám.
Mostanában azt vettem észre,hogy lábai elkezdenek remegni.Amúgy mozgékony,jól tartja magát,van amikor sétánál lassú,vánszorog.
De akkor mégis mi lehet az oka,lehet hogy ez már a kora miatt van ?
Esetleg ezen valamiféle vitaminnal lehet-e javítani? Előre is köszönöm a választ. Zsuzsa

2012.07.24

Állatorvos
A leírtak alapján a tüneteknek több oka is lehet, ezt így látatlanban nem lehet megmondani. Érdemes lenne a kutyát mindenképp állatorvoshoz vinni, és fizikálisan megvizsgálni a végtagjait, ízületeit és az idegrendszerét. Ha a tünetek csak időnként jelentkeznek, próbálják felvenni videóra, hogy meg tudják mutatni az orvosnak. Pl. az epilepsziának is vannak olyan változatai, amelyek csak egyes testrészek időszakos remegésében nyilvánulnak meg. Ha a vizsgálatok semmi komoly rendellenességet nem mutatnak ki, akkor meg lehet próbálni az idős állatok idegrendszeri működését támogató táplálékkiegészítők adagolását (pl. Dyna Lode).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem