Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! szeretném a véleményét kerni két termékről az egyik a Hills termékről valamint Select Gold-ról a kölyök kutyám egy Pireneusi hegyikutya az össze probáltam hasonlitani de nem igazán ismeremki magam.Véleményére lennék kiváncsi várom válaszát köszönöm.

2013.03.14

Állatorvos
Mindkét táp prémium kategóriás, mindkettővel maximálisan megtesz mindent azért, hogy a kölyök optimálisan fejlődjön. Nekem személy szerint a Hill's tápokkal vannak nagyon jó tapasztalataim, de találkoztam olyan kutyával is, aki nem szerette. Prémium tápok még pl.:Real Nature, Royal Canin, Eukanuba, Purina ProPlan, Happy Dog. Ezek között nem lehet szakmai alapokon sorrendet felállítani. Kezdje el az egyiket etetni, figyelje a kutya fejlődését, rendszeresen mutassa meg a kutyát állatorvosnak az intenzív növekedés időszakában. Ezen tápok mellé nem kell csonterősítő, de porctápláló gyógyszerek alkalmazása nagyon hasznos lehet.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem