Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr! Tavasszal menhelyről hoztunk ki egy akkor még kiskutyát, most kb. 8 hónapos lehet. Úgy látjuk, az ír farkaskutyához hasonlít a legjobban. Kan, gyönyörű kutya. Szeretnénk tudni, hogy kb. mekkora lesz, most a marmagassága 63 cm. Hány hónapos korukig nőnek a kutyák? Válaszát előre is köszönjük: István és családja Budapestről

2011.11.15

Állatorvos
Ha a kutya nem biztos, hogy fajtatiszta, akkor sajnos nem lehet biztosan megmondani, hogy mekkora lesz. Az ír farkas kanok marmagassága 79-86 cm, testtömegük pedig kb. 50 kg. Az óriástestű kutyák kb.1,5-2 éves koruk körül érik el végleges testméretüket (magasság, testalkat, izmoltság).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem