EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! Több mint 10 éves német juhász kutyám van, nagyon sok a sava, sokszor fel is böfögi. Szeretném megkérdezni, hogy milyen gyógyszert tudna javasolni? Kutyatápot és konzervet már jó ideje nem kap, mert akkor még rosszabb volt a helyzet. Most belsőségeket /szív, máj stb./ illetve színhúst kap sütve, főzve. Reggelente nagyon jó minőségű natúr joghurtot eszik.Ettől javult, de nem teljesen. Köszönöm válaszát!

2011.02.08

Állatorvos
Ha a kutya sokszor öklendezik, esetleg hány, akkor érdemes lenne kivizsgálni. Amennyiben nincs belgyógyászati problémája és valóban a gyomorsav miatt öklendezik, akkor lehet neki gyomornyálkahártya védőket adni pl: Quamatel, Venter stb. Jótékony hatású, ha naponta több alkalommal eszik kisebb mennyiségeket. A táplálékát célszerű lenne kiegészíteni párolt zöldségekkel, főtt rizzsel, esetleg búzakorpával.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem