Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

tisztelt Doktor Úr vagy Nő!!azzal a kéréssel fordulok önhöz,hogy 7 hónapos yorki fiú kiskutyánk heréje még az egyik nem szállt le,megrekedt félúton és kemény,duzzadt,fájlalja,ha megfogjuk!!!mit tegyünk,várjunk,vagy vigyük orvoshoz?mútét lesz a vége???és az kb mennyibe kerül!!!köszönöm!!!

2013.01.27

Állatorvos
Vigyék orvoshoz a kutyát ha úgy látják, hogy fájdalmai vannak. Az orvos meg tudja állapítani, hogy a herék helyeződésén kívül tapasztal-e más rendellenességet. Ha a herék gyulladtak az nagyon fájdalmas dolog. A rendellenes helyeződésű herék esetében általában az eltávolítást szoktuk javasolni, különösen akkor, ha azok a hasüregben rekedtek (későbbi daganatos megbetegedés kockázata miatt). Ha a herék láthatóak, akkor valószínűleg a külső lágyékcsatornában akadtak el, ez esetben a műtét kevésbé szükségszerű. Sajnos árakról nem tudok felvilágosítást adni, mert az orvosok maguk szabják meg munkadíjukat.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem