Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr! Van egy 13 éves házi cicánk, az lenne a gondom, hogy mostanában a fürdőszobaszőnyeget folyton lepisili, ha kiveszem a helyéről, akkor előfordul, hogy a szennyestartó tetejére pisil. A fürdőszobában van egyébként 2 alomtálcája is. Mitől lehet ez, vagy mivel tudnám leszoktatni? Segítségét előre is köszönöm.

2013.03.18

Állatorvos
Ilyen idős állatnál első körben betegségre gondolunk ha elveszíti a szobatisztaságát. Végeztessen el egy vizeletvizsgálatot és egy vérvételt (különös tekintettel a veseparaméterekre, májparaméterekre és vércukorszintre). Ha nincs betegség csak utána kell viselkedési problémára gondolni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem