Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr! Van egy 3 éves cicám, aki naponta egyszer nagyon csúnyán köhög, már már szinte fuldoklik! Lehet ez attól, hogy nem rágja meg elég jól az ételt? Vagy valami más a probléma? Előre is köszönöm szépen a segítségét!!
Üdvözlettel.

2011.02.14

Állatorvos
A fuldoklás hátterében, ha minden nap előfordul, akkor valószínűleg légúti problémák állnak. Lehet, hogy naponta többször is előfordul ez a tünet, esetleg akkor, amikor a cica egyedül van. Feltétlenül indokoltnak tartom a macska állatorvosi vizsgálatát. A probléma hátterében lehetnek például fertőző betegségek, amelyek esetleg váladékképződéssel járnak, esetleg macskaasztma. Ezek mindegyike gyógyszeres kezelést igényel.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem