Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr! Van egy 5 hónapos yorki kiskutyám, már az egyik füle áll, de a másik még nem. Mit tegyek, hogy az is álljon? Az állatorvos már felragasztotta és addig állt is, de mihelyst levettük a ragasztót, már nem. Az állatorvos azt mondta, hogy a porc nincs eltörve benne, ezért nem tudom, akkor miért nem áll. Lehet valami más baja is? Kérem segítsen! Még lenne egy másik kérdésem is: a fogainak most kell hullania felülről? Tegnap kiesett egy és nagyon megijedtem…

2011.11.01

Állatorvos
Nem minden kutyának áll már 5 hónapos korában a füle, ez nem azt jelenti, hogy később se fog. A ragasztáson kívül nem sok mást lehet tenni. Azt javaslom, hogy kérdezze meg egy tenyésztő véleményét is, hogy ők mennyi ideig és milyen kihagyásokkal szokták ragasztani a kicsik fülét. Nem valószínű, hogy a kiskutyának más baja lenne, ha élénk jókedvű és a füle nem fájdalmas. A kutyák kb. 3 hónapos koruktól folyamatosan váltják a tejfogaikat, ezért ijedségre semmi ok, ha kiesik egy tejfog.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem