Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr!
Van egy 7 hónapos cicánk, eddig Royal Canin Kitten tápot kapott, és ezidáig összesen kétszer hányt. Ajánlották az Applawst Kitten tápot, hogy az is nagyon jó. Tegnap kóstolta először a cica, csak egy keveset, szinte habzsolta, ki is hányta. Gondoltam, hogy ez egyszeri rosszullét a habzsolástól. Ma reggel is ezt kapott, keverve az Royal Caninnal, délutánra megint visszajött az étel. Szerintem nem beteg, mert jókedvű, dorombol, az esti nedves tápját követelte, jóízűen megette, nem is volt semmi gond. Lehet, hogy az új tápot nem bírja a gyomra?
Válaszát előre is köszönöm.

2011.12.09

Állatorvos
Bármilyen jó minőségű is egy táp, sajnos előfordul, hogy egyes cicák érzékenyek bizonyos összetevőire. Ha többször megfigyelte, hogy egy adott táptól hány a cica, esetleg hasmenést okoz, akkor célszerű más tápot választani. A leírása alapján szerintem Önöknél ez a helyzet.
Vissza a kérdésekhez