Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! Van egy 9-honapos nyuszink És mindig a saját körmét harapja annyira hogy el kezd neki vérezni a körme ha levágjuk a kis körmét de akkor is harapja.

2013.03.20

Állatorvos
Ez egy nagyon rossz, kényszeres viselkedés. Próbálkozzanak a környezet gazdagításával (faágak pl.:akác, alma, olyan labda amibe táplálékot lehet tenni és a görgetés során kiszóródik belőle az étel). Próbálhatnak társat szerezni a nyuszinak, ha ezt nem akarják, akkor foglalkozzanak vele nagyon sokat, engedjék, hogy felügyelet mellett szabadon sétáljon. Ha a probléma nem oldódik meg ilyen módon, akkor a nyuszi kaphat időlegesen gallért is. Ajánlanék néhány szakembert akik gyakran kezelnek nyuszikat, Tőlük is kérhet tanácsot: Dr. Pazár Péter, Dr. Sátorhelyi Tamás, Dr. Molnár Viktor.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem