Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr. Van egy fajtiszta 2 és fél éves skót juhász kutyám. kb 1 éves korábban fertőzött kullancs csípte meg, és azóta nem nagyon akar enni, vagy csak cicatápot. eddig minden rendben is volt, de kb 2-3 hete már azt sem eszi meg. mit tegyek? Valami vitaminokat próbáljak meg vagy mit? Próbáltam a házi kosztot, tiszta húst, csirkelábat, fejet meg hasonlóakat is de azokat sem nagy lelkesedéssel eszi meg? Kérem mihamarabb válaszoljon, mert már 4-5 kilót lefogyott.
Előre is köszönöm válaszát.

2013.01.10

Állatorvos
Ha ilyen nagymértékű fogyást és étvágytalanságot tapasztal, akkor feltétlenül mielőbb forduljon állatorvoshoz. A vitaminok ezt a problémát nem fogják megoldani, legfeljebb a gyógykezelés kiegészítéseként használhatóak, illetve a gyógyulása után segíthetnek abban, hogy hamarabb visszanyerje a kondícióját. Ha a kutya babesiás volt (az egyik kullancsok által terjesztett betegség), akkor lehet, hogy a kutya vesebeteg vagy a májával van probléma. Az is lehet, hogy a jelen állapota teljesen független a korábbi betegségétől. A fogyás és étvágytalanság általános tünetek, nagyon sokféle betegség esetén megfigyelhetők. Ne késlekedjen az állatorvos felkeresésével, mert lehet olyan probléma is, amikor a napok is számítanak abban, hogy a kutya képes-e a teljes gyógyulásra.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem