Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! Van egy west highland white terrirer 1 éves kutyusom. Körülbelül 2 hete azt vettem észre, hogy séta közben felkapkodja a jobb hátsó lábát, majd amikor megnéztem mancsának egy része duzzadt, rózsaszín volt. A helyzet mai napig nem változott. Voltam vele orvosnál, de nem igazán hagyta magát megvizsgálni. Elméletileg, meg van neki kopva a tappancsa, azért ilyen, de túl duzzadtnak találom. Vajon mi lehet ez?
Segítségét előre is köszönöm.

2012.11.19

Állatorvos
Sajnos vizsgálat nélkül erre a kérdésre nem lehet válaszolni. Előfordulhat, hogy valami idegentest fúródott a lábába és a gyulladás okoz duzzanatot, fájdalmat. Ha nem múlik el a probléma, akkor lehet, hogy bódításban kellene megvizsgálni és kezelni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem