EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr !
Van két cicám-egy kétéves és annak az első szülött lánya -mindkettő ivartalanított , de az a problémám hogy nem nagyon egyeznek,régebben egymás mellet aludtak -most az idősebbik sokszor Fújj a lányára ,ő pedig csak néz ártatlanul ,pedig tisztelet tudó nem eszik meg ennivalót vagy nem fekszik a helyére . Mi ennek az oka és mi a teendő ?
Tisztelettel köszönöm a válaszát.

2012.11.18

Állatorvos
A macskák nem maradnak együtt miután a kölykök felnőttek, és egyes macskák kevésbé igénylik a társaságot. Reméljük, hogy az idősebb cica idővel megbékél, míg a kölyök rájön arra, hogy ki kell térnie a másik útjából. Így újra béke lehet, ha újra megtalálják azt a távolságot, ami mindkettőjüknek jó. Segíthet a stresszes időszakban a Feliway párologtató, ami egy nyugtató hatású feromont tartalmazó készítmény. Részletes ismertetőt olvashat erről a termékről az interneten.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem