Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr! vÉrdeklődnek hogy a kutyusoknál van olyan hogy száraz köhögés?? A 4 hónapos kiskutyám, olyan mintha öklendezne, de semmi nem jön ki, szóval nem hány! Kajálás után is előfordult már, hogy ezt tette, akkor se jött ki semmi, pedig volt a pocijában. Lassan váltja a fogait,okozhatja ez is?? Vagy kicsit megfázott s fáj a torka és ezért köhögne?? Előre is köszönöm a választ!

2011.12.10

Állatorvos
Igen, a kutyák is köhöghetnek szárazon. Ennek oka ilyen fiatal állatnál általában garat és légcsőgyulladás. A kutyát érdemes lenne állatorvoshoz vinni, mert kezelés nélkül a probléma elég makacs lehet és a fertőzés ráhúzódhat a mélyebb légutakra.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem