EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor ur! Az lenne a problemam, hogy par napja koltoztunk, es ahogy athoztuk a cicat, kinezett maganak egy agyat. Termeszeteseb az az en agyam, es nem hajlando rola lejonni. Ha leveszem, visszajon es nyavog, harapgal. De ezt mar a koltozes elott is csinalta. Kernem szives segitseget!

2014.04.15

Állatorvos

Valószínűleg a költözés most eléggé megviselte a cicát. A macskák számára a helyváltoztatás nagy stressz. Próbáljon kialakítani a cica számára a biztonságos, rejtett helyet, lehetőleg olyat, ahonnan belátja az egész szobát. Próbálkozhat azzal, hogy az ő helyét az ágya közelébe helyezi el. Léteznek olyan készítmények, amelyek nyugtató hatásúak ilyen például a Feliway spray és párologtató. Ez segíthet abban, hogy a cicának könnyebb legyen megszokni az új környezetet. Ha az állat nagyon stresszes, akkor adhat neki időszakosan nyugtató hatású gyógynövény alapú készítményt is (pl.: Kalm Aid, S.O.S Animal Bonbons). Ha a macska még nincsen ivartalanítva, akkor az is segíthet a nyávogás és harapdálás mértékének csökkentésében.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem