Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!
10 éves múlt a német juhászom és minden emlőjében daganat van, extra soványra lefogyott, mert van h napokig nem eszik. Ön szerint ez már a vég, a daganatok miatt lehet? El fogom vinni fizetéskor állatorvoshoz csak szeretném kikérni az Ön véleményét is. Köszönöm.

2012.02.13

Állatorvos
Sajnos a daganatos megbetegedések előrehaladott állapotban okozhatnak fogyást, étvágytalanságot. Sajnos az is lehet, hogy a daganatok áttétet is képeztek. A kutya állapotának pontos felmérése nem lehetséges vizsgálat nélkül. Arra a kérdésre, hogy ez már egy olyan állapot-e, ami az állat elhullásához vezet, sajnos nem tudok így választ adni. Egy daganatos állat életminőségén is lehet javítani. A kivizsgálás során kiderül, hogy milyen szervfunkciók és milyen mértékben károsodtak.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem