Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!

11 hetes cavalier spánielem van eddig kapott egy Biocan P és egy Canvac 8 DHPPIL vakcina A.U.V-t. Kölyökkori oltások,féreghajtások kellenekk még? és ha igen mennyi,mikor, és milyen tipusúak?

Üdv,Dóra.

2013.06.18

Állatorvos
Mindkét oltást meg kell még ismételni, majd a veszettség oltás következik (2 hetente). Fél éves korban tanácsos a kombinált oltást megismételni. Egy éves koráig a veszettség vakcinát kötelező megismételni (ált. fél éves korban). Létezik többféle más oltóanyag is, amelyet a kutya életmódjának figyelembevételével célszerű beadni (Lyme-betegség ellen, kennelköhögés, Coronavírusos bélgyulladás, babesiosis). Beszélje ezt meg a kezelő állatorvosával. A féreghajtást 2 hetente kell ismételni, amíg ürül féreg a kutyából, később évente kötelező, de 3-4 havonta ajánlott a kezelést elvégezni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem