Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor úr!
3 éves labrador szukánkkal kapcsolatban kérdezném, hogy aggodalomra ad-e okot ha alvás közben hangosan horkol és néha úgy érzem nehezen vesz levegőt. Éber állapotban nincs gond a légzéssel, csak amikor alszik akkor ilyen. Szeretnénk tudni, hogy ez normális vagy ki kellene vizsgáltatni.
Kösöznettel
Beáta

2013.11.02

Állatorvos
Sok kutya horkol és az is előfordul, hogy alvás közben másképpen lélegzik, mint éber állapotban. Ha a kutya aktív, nem fáradékony, nem köhög, akkor nem valószínű, hogy baj van. Ha aggódik, akkor vegye fel videóra (akár egy telefonnal) azt a jelenséget, ami aggasztja és mutassa meg egy állatorvosnak, aki ezzel egy időben meghallgathatja a szívét és a légzőrendszerét.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem