Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!
3 hónapos Cane Corsom van, nagyon gyorsan nő. Kizárólag Hill’s táppal etetem. Szüksége van még valamilyen vitaminra vagy porcerősítőre? Nem mertem adni neki eddig semmit, mert azt mondták ebben a tápban minden megvan, nem kell mellé más. De nem szeretném, ha a tudatlanságom miatt valamilyen fontos tápanyagot nem kapna meg, mert azt már később nem lehet helyrehozni. Köszönöm szépen a segítségét!

2013.03.15

Állatorvos
Nagyon helyesen teszi, hogy a Hill's táp mellett nem ad mást a kutyának, abban a tápban tényleg benne van minden amire a növekedésben lévő kutyának szüksége van. Amikor a kutya elkezd nagyon intenzíven növekedni (kb. 4 hónapos kortól) megfontolandó porcvédő táplálékkiegészítő alkalmazása amennyiben az Ön által etetett táp nem tartalmaz ilyesmit.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem