Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!

5 éves tacskónknak minden hónapban cseppentünk Exspot-ot, kullancs-bolha és tetű ellen. Idáig teljesen bevált, csak az a gond vele, hogy mivel kutyusunk minden másodpercben mozog, sokszor kerül a szőrére a készítményből. így aztán lesz egy fehér folt a szőrén. Kérdésem az, hogy ez nem ártalmas neki? Legközelebb egy kis helyen levágjuk majd a szőrét, úgy talán sikeresebben kerül a bőrére. Ön mit tanácsol?
Válaszát előre is köszönöm szépen.
Tisztelettel: Vivien

2011.12.21

Állatorvos
Semmi problémát nem okoz, ha a készítmény a szőrre is kerül. Természetesen törekedni kell arra, hogy a nagy része a bőrre jusson, több helyre elosztva. Szerintem ne vágják le a szőrét, csak hajtogassák szét amennyire lehet.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem