Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!
7 éves ivartalanított fiú cicánk 2 hónap alatt sokat fogyott, szőre fakó, fénytelen lett. Folyamatosan vakarózik, nyalogatja magát annyira, hogy a szőre ritka lett, bőre egyes helyeken sebes. A cica nem jár ki, bár egyszer kiszökött a kertbe fél órára. Születése óta kicsit ideggyenge, érzékeny. 2 és fél hónapos a kislányom, így jóval kevesebbet tudok vele foglalkozni. Mitől lehetnek ezek a tünetek? A hangulatával nincs baj, továbbra is játékos, érzelmes cica.köszönöm válaszát.

2013.09.01

Állatorvos
Sajnos erre a kérdésre vizsgálat nélkül nem lehet válaszolni. Számos betegség jár fogyással. Úgy gondolom, hogy orvoshoz kellene vinni a cicát. Ha új tápot kapott, akkor azt cseréljék le, mert táplálékallergia esetén kialakulhatnak bőrtünetek és fogyás. A gyermeke érdkében is fontos lenne kideríteni, hogy mi a probléma.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem