Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr!
A törpenyuszimnak kihullott a nyakán a szőre. Volt egy kisebb seb, ami már begyógyult, a szőre viszont még mindig nem kezdett el nőni. Bolhairtó cseppeket is kapott, hátha az élősködők miatt kaparja le a szőrét, de nem változott semmi. Látszólag semmi bőrproblémát nem tapasztalok. Mitől hullhatott ki a szőre?

2011.10.06

Állatorvos
Sajnos leveléből nem derül ki, hogy mióta tart ez a probléma. A sebek feletti területen szinte minden esetben kihullik a szőr, ami csak hetek alatt nő vissza. Ha a nyuszi bőre egészségesnek tűnik, akkor valószínűleg elkezdődik a szőrnövekedés. Amennyiben bőrelváltozást tapasztal, vagy a kopasz folt tartósnak bizonyul, akkor bőrkaparék vizsgálattal kell próbálkozni a probléma hátterének tisztázására.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem