Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!
Az 5 és fél hónapos nőstény törpenyulam most kezdte az ivarzást, kb 3 hete. Telebogyózza a szőnyeget és zümmög, ami normális, de amióta ezt csinálja, a kaki mellett kijön belőle valamilyen barnás, sötét sárgás folyadék, mely néha csak pöttyökben, néha pedig nagy foltokban jelentkezik. Büdös szagú. Az orvos és a tenyésztő szerint a beleivel lehet baj, de mivel a bogyója teljesen normális, mi ezt nem hisszük igazán. A vizeletével lehet gond? Vagy ez ivarzáskor teljesen normális? Válaszát előre is köszönöm!

2013.05.12

Állatorvos
Bűzös szagú váladék általában nem normális. Meg kellene nézni, hogy pontosan honnan ürül a váladék. Ha a bélsárral együtt, akkor a beleivel van probléma, ha a vizelettel együtt, akkor vagy a húgyhólyagból vagy a méhből-hüvelyből. Hasznos lehet egy hasi ultrahang és a váladék bakteriológiai vizsgálata.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem