Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor úr!
Az egy éves csuklyás patkányomnak mindig is gondjai voltak a szemével, időnként vér szerű váladék folyt belőlük. Az imént a füle is igen erőteljesen vérezni kezdett. Mitől lehet ez a probléma? Érdemes-e ezzel felkeresni az állatorvost, ha holnapig még életben lesz, vagy már nem lehet megmenteni az állatot?

2011.10.19

Állatorvos
Ezekkel a problémákkal mindenképpen keressen fel egy állatorvost. A patkányok könnye tartalmaz pigmentet normális esetben is, de ez igazán akkor látható, ha gyulladás (akár allergiás reakció) miatt fokozott könnytermelés áll fenn. Ez a probléma antibiotikum tartalmú szemcseppel általában jól kezelhető. Az állat fülét is természetesen mutassa meg az orvosnak, hogy a vizsgálat során kiderüljön, hogy mi okozza a vérzést.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem