Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!
Azt szeretném megkérdezni,hogy egy 7 éves Westinek a nyakán kinőtt szemölccsel mit lehetne tenni-ecsetelőket próbáltun,fagyasztó stiftet,de a teteje leesett,de továbbra is ott van.Műtetni nem szeretném.A szőre alatt több helyen érzek apró, kemény pattanás féléket-talán futószemölcs.

2012.08.01

Állatorvos
Műtét nélkül csak helyi kezelést lehet alkalmazni. Szövettani vagy citológiai vizsgálat nélkül nem lehet megmondani azt, hogy egy szövetszaporulat pontosan micsoda, így terápiás javaslatot sem igazán lehet mondani. Nagy általánosságban: ha egy szövetszaporulat alakja vagy tapintata megváltozik, növekedésnek indul, kifekélyesedik, vagy az állat állandóan piszkálja, akkor el kell távolítani.
Amit a szőre alatt érez, azok lehetnek apró jóindulatú bőrdaganatok, faggyúmirigyek stb. Mutassa meg állatorvosnak a kutyát.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem