Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr!
Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz, hogy van egy 11 éves nagy testű kutyám, és azt vettem észre rajta, ha csontot adok neki, akkor egy idő után vissza a jön a csont egy része hányás formájában. Ez attól lehet, hogy idős a kutyus és már a gyomra nem tudja feldolgoznia csontot?.
Válaszát előre is köszönöm.

2011.02.15

Állatorvos
Idősebb kutyáknál valóban gondot okozhat a csont etetése olyankor is, ha korábban probléma nélkül fogyasztotta, ilyenkor tanácsos elhagyni azt. Súlyos fokú bélsárpangás is kialakulhat nagyobb mennyiségű csont elfogyasztása után, ami sok esetben csak beöntésekkel oldható meg. Ha a csont fogyasztásától függetlenül is hányást tapasztal, akkor vigye orvoshoz a kutyát.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem