Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!

Beköltözött a kertünkbe egy kölyök cica, először csak enni járt ide, de most már az ideje nagy részét a kertben tölti. Már kezd barátkozni, de felemelni, megfogni még nem tudjuk. Ha sikerül majd befogni,akkor szeretnénk elvinni ivartalaníttatni és védőoltást beadatni neki. Vettünk neki féreghajtót melyet sikerült is beadni neki (összetörtük és az ételébe tettük). Két hét múlva meg fogjuk ismételni. Illetve kap majd Advantage spot-on készítményt, de ezt még nem tudtuk sajnos rátenni. Azonban van két kutyánk itthon, ők a lakásban élnek, de járnak ki a kertbe is, be vannak oltva veszettség ellen és kombinált oltást is kaptak. A kérdésem az lenne, hogy a cicától kaphatnak-e el valamilyen fertőző betegséget?

2013.02.08

Állatorvos
Ha a cica egészségesnek látszik, eszik, iszik, jókedvű akkor nincs okuk aggodalomra. A kutyák leginkább parazitás betegségeket kaphatnak el (bolha, fülrüh, férgek). Kezeljék a kutyákat is bolhairtóval és féreghajtót is adjanak nekik.
Vissza a kérdésekhez