Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!

Bolognese kiskutyánk 7 hetes. Alutasakos Pedigree-t evett mielőtt elhoztuk, így mi is azt adtunk neki. Mivel hűtőben tároljuk az eleséget, ezért fogyasztás előtt pár másodpercre mikrohullámú sütőbe tesszük, hogy langyos legyen. (Ha hidegen adjuk neki reszket evés közben és utána kb. 1-2 percig).
Ezen kívül 1-2 napja elkezdtünk neki adni vagy reggel vagy este kevés mennyiségű Royal Canin Junior tápot, az aszpikoshoz keverve.
Eddig teljes mértékben kemény volt a széklete, ma este azonban egy picikét “keveredett” a kemény a hígabbal…
Ez mitől lehet? A langyos ételtől, vagy az új táptól?
Parvovírus ellen oltva lett, nem vittük utcára, jövő héten kapja a következő oltást. Itt nem érintkezik más állatokkal.
Nagyon élénk, játékos kutyus, alig várja az etetést, falánk módon habzsolja befelé az ételt. Lehetséges, hogy a habzsolás is közrejátszik? Nagyon féltjük őt, pláne, hogy pár nap alatt a család kicsi kincsévé vált. Reméljük, hogy nincsen semmi baja a kutyusunknak. Mihamarabbi válaszát előre is köszönjük !

2011.02.19

Állatorvos
Nagyon jól tették azt is, hogy langyosan adták a kiskutyának az eleséget és azt is, hogy az első napokban nem történt tápváltás. A tápváltás gyakran jár hasmenéssel, de ilyenkor a kiskutya nem hány, továbbra is jókedvű, jó étvágyú és játszik is. Ha ezt tapasztalják, akkor folytassák bátran a fokozatos táplálékváltást úgy, hogy az eleség egyre nagyobb arányát adja a Royal Canin, míg végül a régi eleséget teljes egészében elhagyhatják. A Royal Canin prémium minőségű táp, ez hosszútávon mindent tartalmaz, amire a növekvő kiskutyának szüksége van. Ha rosszkedvű, étvágytalan lesz a kiskutya, esetleg hány is, akkor sürgősen állatorvoshoz kell fordulni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem