Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr!
Csontvelőgyulladás ellen milyen gyógyszer javasol? Német juhászunknak kb. két hónapja a bal első lábával volt probléma, akkor röntgenes vizsgálattal állapították meg a betegséget, és megjósolták a többi végtagnál is. A gyógyszer nevét elfelejtettük, most meg a bal hátsó lába beteg, és nem tudjuk szállítani szegény ebet.
Válaszát előre is köszönöm!

2011.08.18

Állatorvos
Ha valóban csontvelőgyulladása van a kutyának, akkor azt antibiotikummal és fájdalomcsillapítóval kell kezelni. Mindkét típusú gyógyszer receptköteles és többféle hatóanyag is alkalmazható. Azt javaslom, hogy ha tehetik mégis vigyék állatorvoshoz a kutyát, mert többféle probléma is okozhat hasonló tüneteket. Azt javaslom, hogy olyan rendelőt keressenek fel, ahol van lehetőség röntgen felvétel elkészítésére is.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem