Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Hölgy!
1 éves maine coon kiscicámon két napja vettem észre, hogy néha ráng a hátsó lába.
Ezt először akkor észleltem, amikor az oldalán feküdt, megsimogattam és szaggatottan lentről-felfelé húzta a hátsó lábát. Majd ma reggel, szintén az oldalán feküdt és ugyanazt a lábát mintha a görcs megrántotta volna és utána arréb ugrott.
A járását figyeltem, de nem láttam rajta semmi szokatlant, jó kedve van, játékos, az étvágya is rendben van.
Válaszát előre is köszönöm.

2012.08.01

Állatorvos
Sajnos vizsgálat nélkül nem lehet megmondani, hogy van-e valami olyan probléma, ami kezelést igényel. Komoly végtagfájdalom biztosan nincsen, hiszen az sántasággal járna. Végig kellene nézni alaposan az állat bundáját, bőrét, végigtapogatni a lábát, hogy kiderüljön, hogy a láb melyik részére érzékeny. Ha ez a rángás továbbra is fennáll, akkor a biztonság kedvéért inkább mutassa meg állatorvosnak a cicát.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem