Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!

Két éves labradoromnak allergiás bőrbetegsége van, azt még nem tudjuk, hogy mire allergiás.Bőrkaparék vizsgálat eredménye negatív lett. Most az étrendjén szeretnék változtatni (fehérje), hát ha ez a gond. Purina Dog Chow-ra gondoltunk bárányosra, vagy a sensitivre (lazacos). Ebben szeretném a segítségét kérni, hogy melyiket válasszam a kettő közül ilyen probléma esetén.
Köszönettel:I.Rita

2013.04.27

Állatorvos
Ebben az esetben olyan tápot kell választani, amelynek nem csak az ízesítése más, hanem az összetevői között nem szerepel a korábban etetett húsféleség (általában csirke). Alaposan meg kell nézni a részletes beltartalmi mutatót. Én azt javaslom, hogy próbálkozzanak például a Happy Dog Africa táppal. Nagyon jó a Royal Canin Sensitivity Controll is, de ez meglehetősen költséges táp. Fontos, hogy az új táp mellé ne kapjon semmi mást (nasit sem) és 6-8 hétig kizárólag azt egye, mert csak ennyi idő alatt derül ki, hogy hatékony-e a diéta.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem