Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr!
Két kutyám van.Anya és kölyke,Az anyakutya már 8 éves és ivartalanitva van,A kölyke 4 éves.Az a kérdésem, hogy mitöl maradhatott el neki a tüzelése?? Tavaly tüzelt tavasszal, azóta nem.Régebben egyszerre tüzeltek,3 honapja uj lakásba költöztünk talán a környezetváltozás miatt??Várjak még hátha fog tüzelni vagy vigyem el állatorvoshoz?

2013.03.30

Állatorvos
Ha kimarad a tüzelés annak általában hormonális oka van. Érdemes orvoshoz vinni az állatot, hogy egy hasi ultrahanggal ellenőrizzék a méh állapotát a biztonság kedvéért. Ilyesmit költözés nem hiszem, hogy okoz, csak akkor, ha valamiért jelentős stresszként éli meg az állat.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem