Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!

Korábban már kérdeztem a véleményét tápváltással kapcsolatban, húgyköves cicánál.
(A cica gyógytáp mellett is visszaesett, de sajnos lopva beleevett a többi cica normál tápjába, és kevés vizet ivott, azóta erre nagyon odafigyelek.)
A cica alig akarja megenni a Hill’s gyógytápot, amióta a PetBalance Medica-t kóstolta.
Lehet valami káros következménye, ha lecserélem a gyógytápot a Fressnapf-os gyógytápra?
Ön szerint a cicának a gyógytápot egész életében ennie kell? (Sajnos úgy tűnik, nagyon érzékeny.)
Köszönettel!

2011.09.16

Állatorvos
A húgykövességre hajlamos cicáknak sajnos általában egész életükben diétázniuk kell. A Fressnapf gyógytápját is húgyköves macskáknak fejlesztették ki, úgyhogy nyugodtan kipróbálhatja. Azt javaslom azonban, - és ez igaz minden tápváltásra egy ilyen érzékeny cica esetében - hogy az új táp etetésének elkezdése után pár héten belül végeztessen egy vizeletvizsgálatot attól függetlenül, hogy a cicának vannak-e tünetei. Ez a vizsgálat már fontos információt nyújt arról, hogy hogyan válik be az Ön macskájánál az új táp. Húgyköves macskáknál amúgy is érdemes rendszeresen ellenőrizni a vizeletet.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem