Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!

Lakásunkban él egy mocsári teknős. 3 éves, ősszel szenderült téli álomba. A kérdésem a következő: miért van az,hogy csukott szemmel mászkál néha a lakásban? nem eszik már fél éve, azonban a víz társaságát keresi(a macska vizes táljában szeret lenni, csukott szemmel). Mikor várható,hogy felébred?
Köszönöm válaszát.

2012.03.10

Állatorvos
Ha az állat szeme csukva van, de járkál a lakásban, az azt jelenti, hogy betegség miatt nem tudja kinyitni a szemét. Sok esetben ezt a problémát A-vitamin, illetva kalciumhiány okozza. Minél hamarabb vigye orvoshoz az állatot, mert az evés nélküli aktivitás súlyosbíthatja az állapotát. Azt javaslom, hogy keresse fel Dr. Sátorhelyi Tamást, aki hüllőspecialista.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem