Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!
Múlt héten egy kóbor kiscica jött az udvarunkra, nagyon le volt fogyva és taknyos volt, sokat tüsszögött, de adtam neki antibiotikumot, amitől jobban lett egy hét alatt. Viszont mióta jobban eszik, és kezd felszedni egy kicsit, nem tudja összezárni a záróizmát, és szinte állandóan csöpög belőle a híg bélsár (ha tudja tartani, akkor normális széklete van, de ez ritka). Lehet ezen segíteni? Mert így nem tudjuk behozni a többiekhez sem, és egyre hidegebb van kint…
Válaszát köszönöm.

2012.10.24

Állatorvos
Ha a cica jókedvű, jó étvágyú, akkor valószínűleg az antibiotikum felborította a bélflóráját. Vásároljon probiotikumot a cicának és adagolja kb. 10 napon át. A féreghajtást is feltétlenül végezze el. Ha nem javul néhány nap alatt, akkor feltétlenül vigye orvoshoz a cicát.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem