Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!
Nekem van egy vesebeteg cicám, elég idős már. A kérdésem az lenne, hogy milyen ásványi anyagot, ill. vitamint adhatok neki, hogy jobb étvágya legyen. A gyógytápot nem eszi meg. Szeretném még tudni, hogy milyen kálium kiegészítést lehet neki adni? Ezek a Schüssler sók állatoknak egyáltalán adhatóak? Vagy homeopatiás készítmények segítenének a cicának?
Nálunk az állatorvosunk támogatja ezeket, csak azt nem mondja meg, hogy mit adjak a cicának. Magamra vagyok ezzel hagyva.
Köszönöm.

2011.12.09

Állatorvos
Léteznek vesebeteg macskák számára táplálékkiegészítő porok (pl.: Ipakitin, Renal cat stb.), amelyeket az ételre szórva a macskák többsége probléma nélkül elfogyaszt. Vesebetegség esetén hasznos szívgyógyszert (Fortecor) adni a cicának, mert vérnyomáscsökkentő hatása által tehermentesíti a veséket is. Lehet étvágyjavító, immunrendszert támogató szereket (pl.:Vetri DMG) is alkalmazni. Jótékony hatású lehet folsavat és B-vitamint tartalmazó készítmény (Neo- Ferro Folgamma) is.
Sajnos homeopátiás készítményekkel kapcsolatban nekem sincsenek saját tapasztalataim, így azt javaslom, hogy keressen fel egy erre szakosodott állatorvost (pl.:Dr. Mátray Árpád)
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem