Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!
Nem orvosi jellegű a kérdésem, inkább viselkedésbeli…Szeretném megtudni, hogy hogyan szoktathatom le a kutyust a hazaérkezésemkor produkált vonyításról. Igazából nem csak nálam csinálja, hanem minden alkalommal, mikor valaki érkezik hozzánk. Nem ugat, nem is vonyít a maga értelmében, inkább mondanám artikulálatlan áriázásnak, mintha egy rossz operát hallgatnék.
Válaszát előre is köszönöm!
Egy reménykedő gazdi

2013.09.28

Állatorvos
Az ilyesmiről úgy lehet leszoktatni a kutyát, ha figyelmen kívül hagyja a viselkedést. A kutya ezt azért csinálja, hogy foglalkozzon Vele. Ha csak akkor simogatja és üdvözli, amikor abbahagyta a vonyítást, akkor meg fogja érteni, hogy mit vár Tőle.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem