Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 9hónapos labrador kan kutyáról szeretnék kérdezni, egy kedves barátom kutyája, Lengyelországban élnek jelenleg, ritkán járnak haza, de a kutya ide van könyvezve. A probléma a lábával van. Eddig a kutya a neki való Acana illetve Brit száraztápot ette, viszont az utóbbi pár napban láthatóan fájlalja a lábát. A magyar állatorvos azt tanácsolta, a kutya hirtelen nyúlása miatt, hagyjanak fel a prémium táp etetésével és a következő hónapokban etessék a kutyát alacsony minőségű táppal. A lengyel állatorvos viszont azt mondta, folytassák a Brit táp adását és felírt mellé egy Caniviton Protect nevű táplálékkiegészítőt. Érthetően zavarban vannak, hogy most mit is kéne tegyenek, ezért szeretném megkérdezni ön mit javasolna?

2013.08.17

Állatorvos
Én azt javaslom, hogy továbbra is nagytestű kutyáknak való prémium tápot adjanak az állatnak. A porctápláló is nagyon hasznos. Ha a kutya sántít és néhány nap alatt nem javul fájdalomcsillapító gyógyszer hatására, vagy javulás után újra sántaság jelentkezik, akkor röntgen vizsgálatokra van szükség. Ebben az életkorban többféle olyan probléma is jelentkezhet, amelyeket műtéti úton kell megoldani.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem