Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő azzal kapcsolatba szeretném segítségét kérni,egy 3.5 hónapos Beagle kutyám ha valami rosszat csinál és rászólok oda rakom a kezemet felé rögtön megkapja vagy ha ölbe veszem 1, 2 perc után megharapja a fejem vagy ha nagyon belelendül a játékba a kezemet erősen harapdálja. erről idővel leszokik vagy le kell szoktatnom és ha igen hogyan ?

2012.08.26

Állatorvos
A kölykök játékból harapdálnak. Egymással is így játszanak és a játékok során tanulják meg a gátolt harapást (csak annyira haraphatnak, amíg a másiknak nem okoznak fájdalmat, mert akkor a másik abbahagyja a játékot). Ha a kutya úgy harapdál, hogy már fájdalmas, arc vagy kéz felé kapkod, akkor határozottan rá kell szólni és abbahagyni a játékot. Ha ez nem elég, akkor a nyakbőrénél fogva határozottan arrébb kell tenni. Ha ez sem elég, akkor 10 percre ki kell zárni a szobából. A kutya így meg fogja tanulni, hogy csak akkor van játék, ha betartja a szabályokat.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem