Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Egy hónapja vettünk egy Bolognese kutyust. A szeme alatt a szőr barnásan elszíneződött. A bórvíz semmit nem használ. Olvastam tenyésztő honlapján, hogy nem is fog csodát tenni. Freshnapfban árulnak 4000 Ft-ért valami cseppeket, igen kicsi kiszerelésben. Azt érdemes megvenni? Naponta megmosom a pofikáját, de az állapot tartósnak bizonyul.

2012.09.28

Állatorvos
Ennél a fajtánál ez a probléma elég gyakori. Az első lépés az lenne, hogy mutassa meg a kutya szemét állatorvosnak, aki megvizsgálja, hogy mi a könnyfolyás oka. Lehet a háttérben kötőhártya gyulladás vagy a könnycsatorna különböző oktanú eltömődése vagy alulfejlettsége. Ha van betegség, akkor a kezelés javíthat a helyzeten.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem