Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor úr/nő, kedves szakértő! Macskámnak gyógytápot (anti-sruvite) kellene ennie, napi 60-70g-ot. A gyógytápon kívül nem kap mást, de igy is csak 30-40g-ot eszik meg belőle naponta. Étvágya egyébként rendben. Minden mást szívesen megenne, csak “ez a kaja” nem jön be neki. Van-e valami technikai megoldás, hogy a gyógytápból megegye a szükséges mennyiséget. Válaszát köszönöm. Üdv: Tamás

2012.05.27

Állatorvos
Sajnos gyakori probléma, hogy az állatok nehezen fogyasztják el a gyógytápokat (különösen a macskák...). Több cég is gyárt olyan tápot, ami a struvit kövek kialakulásának esélyét csökkenti (pl.: Hill's C/D, Royal Canine urinary, Specific stb). Azt javaslom, hogy látogasson el egy nagyobb állatpatikába ( a gyógytáp recepttel) és próbáljon próbacsomagokat szerezni, vagy többféle tápból és konzervből vásárolja meg a legkisebb kiszerelést. Remélhetőleg talál majd olyan tápot amit a cica többé kevésbé szívesen elfogyaszt. Próbálkozhat a tápok beáztatásával is.
Vissza a kérdésekhez